Ruoanlaitto
Ei kokkisota yhtä raaka-ainetta kaipaa
Kolumni Maria Paldanius

Ei kok­ki­so­ta yhtä raa­ka-ai­net­ta kaipaa

23.07.2020 06:30 0
Tilaajille
Jussi Kumpulainen voitti ensimmäisen työpaikkansa arvonnassa – nyt palkittu rovaniemeläiskokki ideoi uusia reseptejä mökkikaranteenissa

Jussi Kum­pu­lai­nen voitti en­sim­mäi­sen työ­paik­kan­sa ar­von­nas­sa – nyt pal­kit­tu ro­va­nie­me­läis­kok­ki ideoi uusia re­sep­te­jä mök­ki­ka­ran­tee­nis­sa

20.04.2020 20:19 0
Tilaajille
Uuniperuna on tuttu herkku, mutta eksoottisilla täytteillä saat siihen aivan uudenlaista inspiraatiota – Näin tarjoilet sen intialaiseen, japanilaiseen tai tanskalaiseen tyyliin

Uu­ni­pe­ru­na on tuttu herkku, mutta ek­soot­ti­sil­la täyt­teil­lä saat siihen aivan uu­den­lais­ta ins­pi­raa­tio­ta – Näin tar­joi­let sen in­tia­lai­seen, ja­pa­ni­lai­seen tai tans­ka­lai­seen tyyliin

16.01.2020 08:00 0
Tilaajille
MTK:n kysely: Kolme neljästä suomalaisesta pitää lihan kulutustaan sopivana – MT: Alle 30-vuotiaista lähes viidennes ei syö lihaa lainkaan

MTK:n kysely: Kolme nel­jäs­tä suo­ma­lai­ses­ta pitää lihan ku­lu­tus­taan so­pi­va­na – MT: Alle 30-vuo­tiais­ta lähes vii­den­nes ei syö lihaa lain­kaan

18.11.2019 10:25 0
Uutisvuodon isä, idealisti ja kulinaristi pyrkii kotonaan nollahävikkiin: "Syön paljon halpoja mutta laadukkaita asioita" – Näin se onnistuu

Uu­tis­vuo­don isä, idea­lis­ti ja ku­li­na­ris­ti pyrkii ko­to­naan nol­la­hä­vik­kiin: "Syön paljon halpoja mutta laa­duk­kai­ta asioi­ta" – Näin se on­nis­tuu

24.10.2019 08:00 0