Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Ravintola-ala
Kun taksia ei yöllä saa, osa pikkukylien ravintoloista on päätynyt kuskaamaan asiakkaitaan itse –" Ei ulos voi ketään jättää", sanoo inarilainen ravintolayrittäjä

Kun taksia ei yöllä saa, osa pik­ku­ky­lien ra­vin­to­lois­ta on pää­ty­nyt kus­kaa­maan asiak­kai­taan itse –" Ei ulos voi ketään jät­tää", sanoo ina­ri­lai­nen ra­vin­to­la­yrit­tä­jä

12.06.2023 05:00 13
Tilaajille
Toimittajalta: Rovaniemen ikävöity yöelämä on taas elossa
Kolumni

Toi­mit­ta­jal­ta: Ro­va­nie­men ikä­vöi­ty yöelämä on taas elossa

29.03.2023 15:02 1
Kuppilassa: Psykiatri, psykologi ja baarimikko – Sinetän kylä krouvin Arto Ruonelalle asiakkaat ovat elämän suola ja sokeri

Kup­pi­las­sa: Psy­kiat­ri, psy­ko­lo­gi ja baa­ri­mik­ko – Sinetän kylä krouvin Arto Ruo­ne­lal­le asiak­kaat ovat elämän suola ja sokeri

03.03.2023 13:07 8
Tilaajille
Lapin matkailun kasvu edellyttää työntekijöitä myös ulkomailta – kausityön lisäksi tarjolla myös vakituisia paikkoja

Lapin mat­kai­lun kasvu edel­lyt­tää työn­te­ki­jöi­tä myös ul­ko­mail­ta – kau­si­työn lisäksi tar­jol­la myös va­ki­tui­sia paik­ko­ja

26.02.2023 17:20 9
Tilaajille
Kuppilassa: "Viime vuodet opettivat elämään enemmän hetkessä" – Pahan Kurjen baarimestari Martin Lilleberg on virkeimmillään aamuyöstä

Kup­pi­las­sa: "Viime vuodet opet­ti­vat elämään enemmän het­kes­sä" – Pahan Kurjen baa­ri­mes­ta­ri Martin Lil­le­berg on vir­keim­mil­lään aa­mu­yös­tä

17.02.2023 15:00
Tilaajille
Janne Pekkala pääsee käyttämään kaikkea kokemustaan Kemin Matkailussa

Janne Pekkala pääsee käyt­tä­mään kaikkea ko­ke­mus­taan Kemin Mat­kai­lus­sa

25.01.2023 15:51 1
Kokiksi valmistuvat viedään käsistä – Aleksi Laurilalla on tiedossa jo monta työpaikkaa, videolta kuulet myös herkullisen yrttiöljyn reseptin

Kokiksi val­mis­tu­vat viedään käsistä – Aleksi Lau­ri­lal­la on tie­dos­sa jo monta työ­paik­kaa, vi­deol­ta kuulet myös her­kul­li­sen yrt­ti­öl­jyn re­sep­tin

20.11.2022 06:30 3
Tilaajille
Rovaniemeläiset kaipaavat edesmenneen Tivolin kaltaista menomestaa ja uudentyyppistä yöelämää – alan ammattilaisilla apeat näkemykset kannattavuudesta: "En lähtisi missään nimessä rakentamaan"

Ro­va­nie­me­läi­set kai­paa­vat edes­men­neen Tivolin kal­tais­ta me­no­mes­taa ja uu­den­tyyp­pis­tä yö­elä­mää – alan am­mat­ti­lai­sil­la apeat nä­ke­myk­set kan­nat­ta­vuu­des­ta: "En lähtisi missään nimessä ra­ken­ta­maan"

04.11.2022 11:00 16
Tilaajille
Ulosottovelkaisen yrittäjän sinkkubaarihanke Rovaniemelle ei ota edetäkseen

Ulos­ot­to­vel­kai­sen yrit­tä­jän sink­ku­baa­ri­han­ke Ro­va­nie­mel­le ei ota ede­täk­seen

18.10.2022 18:00 16
Tilaajille
Ravintolatyöntekijöille on huutava tarve, mutta niin huutavat tekijätkin
Kolumni

Ra­vin­to­la­työn­te­ki­jöil­le on huutava tarve, mutta niin huu­ta­vat te­ki­jät­kin

14.10.2022 05:45 2
Tilaajille
Matkailuala on kohdannut ennätyksellisen suuren työvoimapulan, johon ratkaisuksi ehdotetaan luopumista nollatuntisopimuksista ja muutoksia sosiaalietuuksiin

Mat­kai­lu­ala on koh­dan­nut en­nä­tyk­sel­li­sen suuren työ­voi­ma­pu­lan, johon rat­kai­suk­si eh­do­te­taan luo­pu­mis­ta nol­la­tun­ti­so­pi­muk­sis­ta ja muu­tok­sia so­siaa­li­etuuk­siin

23.08.2022 07:00 7
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Tohelo tar­tun­ta­tau­ti­lain la­ki­esi­tys val­mis­teil­la

15.08.2022 05:00 1
Tilaajille
”Enää ei ole pakko humaltua” – Nykypäivän alkoholinkäytössä laatu korvaa määrän

”Enää ei ole pakko hu­mal­tua” – Ny­ky­päi­vän al­ko­ho­lin­käy­tös­sä laatu korvaa määrän

27.07.2022 09:22 2
Tilaajille
"Olen odottanut tätä paikkaa 30 vuotta" – Rovaniemeläinen Harun Demirkan avasi haaveilemansa ravintolan: haluaa tehdä Suomen parasta kebabia

"Olen odot­ta­nut tätä paikkaa 30 vuotta" – Ro­va­nie­me­läi­nen Harun De­mir­kan avasi haa­vei­le­man­sa ra­vin­to­lan: haluaa tehdä Suomen parasta kebabia

04.07.2022 09:07 6
Tilaajille
Näyttelijäoppinsa Venäjällä saanut Ville Haapasalo tuntee naapurimaan: "Venäjä vetää meitä muita kuin pässiä narussa, se on siinä äärimmäisen hyvä, vaikka asiassa ei ole mitään huvittavaa"

Näyt­te­li­jä­op­pin­sa Ve­nä­jäl­lä saanut Ville Haa­pa­sa­lo tuntee naa­pu­ri­maan: "Venäjä vetää meitä muita kuin pässiä na­rus­sa, se on siinä ää­rim­mäi­sen hyvä, vaikka asiassa ei ole mitään hu­vit­ta­vaa"

26.02.2022 09:42 3
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Säätely vä­hem­mäk­si

21.02.2022 04:45 4
Tilaajille
Baarit saavat anniskella nyt kuusi tuntia pidempään – "Vielä ei olla lähelläkään normaalia tilannetta"

Baarit saavat an­nis­kel­la nyt kuusi tuntia pi­dem­pään – "Vielä ei olla lä­hel­lä­kään nor­maa­lia ti­lan­net­ta"

14.02.2022 14:24 2
Tilaajille
Moni yritys kysyy edelleen koronapassia – ravintola-alan etujärjestö ei suosita tätä, mutta pitää jatkovalmistelua tärkeänä

Moni yritys kysyy edel­leen ko­ronapas­sia – ra­vin­to­la-alan etu­jär­jes­tö ei suosita tätä, mutta pitää jat­ko­val­mis­te­lua tär­keä­nä

06.02.2022 11:02
Päiväkirja: Kunnon tippi auttaisi työvoimapulaan
Kolumni

Päi­vä­kir­ja: Kunnon tippi aut­tai­si työ­voi­ma­pu­laan

05.02.2022 13:32 1
Tilaajille
Ilta-Sanomat: THL suosittaa anniskeluravintoloiden täyssulkua kolmeksi viikoksi, hallitus käsittelee asiaa tällä viikolla

Il­ta-Sa­no­mat: THL suo­sit­taa an­nis­ke­lu­ra­vin­to­loi­den täys­sul­kua kol­mek­si vii­kok­si, hal­li­tus kä­sit­te­lee asiaa tällä vii­kol­la

12.01.2022 14:19 1