Lapin Kansa live: Ro­va­nie­men Kiekko val­mis­tau­tuu Mes­tik­seen – har­joi­tus­ot­te­lus­sa vas­tas­sa nor­ja­lai­nen Narvik Arctic Eagles, katso suora lähetys kello 19

Kolumni: So­vin­non te­ke­mi­nen on pro­ses­si

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

”Enää ei ole pakko hu­mal­tua” – Ny­ky­päi­vän al­ko­ho­lin­käy­tös­sä laatu korvaa määrän

Merja Rissanen valmistaa alkoholitonta mojitoa.
Merja Rissanen valmistaa alkoholitonta mojitoa.
Kuva: Iiro Kerkelä

Kiinnostus terveellisiin elämäntapoihin, ja sen myötä myös alkoholittomiin juomiin on huomattu ravintola Kauppayhtiössä. Ravintolapäällikkö Merja Rissasen mukaan ilmiö on kasvava trendi.

– Jengi ei enää dokaile samalla tavalla kuin ennen, Rissanen kertoo.