Marjanpoimijat: Yk­si­kään thai­maa­lai­nen ei jät­tä­nyt vii­su­mi­ano­mus­ta mar­jan­poi­min­taa varten

Pääkirjoitus: Hidas lu­pa­pro­ses­si voi olla ul­ko­mais­ten jät­ti-in­ves­toin­tien suurin este

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

”Enää ei ole pakko hu­mal­tua” – Ny­ky­päi­vän al­ko­ho­lin­käy­tös­sä laatu korvaa määrän

Merja Rissanen valmistaa alkoholitonta mojitoa.
Merja Rissanen valmistaa alkoholitonta mojitoa.
Kuva: Iiro Kerkelä

Kiinnostus terveellisiin elämäntapoihin, ja sen myötä myös alkoholittomiin juomiin on huomattu ravintola Kauppayhtiössä. Ravintolapäällikkö Merja Rissasen mukaan ilmiö on kasvava trendi.

– Jengi ei enää dokaile samalla tavalla kuin ennen, Rissanen kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.