Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Janne Pekkala pääsee käyt­tä­mään kaikkea ko­ke­mus­taan Kemin Mat­kai­lus­sa

Uusi ravintola- ja tapahtumatoimen päällikkö haluaa kehittää keskustelevasti.

Tammikuun alussa Kemin Matkailu oy:n ravintola- ja tapahtumatoimen päällikkönä aloittanut Janne Pekkala sanoo tulleensa mielellään töihin Kemiin.

– Saan käyttää kaikkea kokemustani. Työssäni pystyn yhdistämään kulttuuria, ruokaa, ravintolapalveluita ja tapahtumanjärjestämistä, Pekkala luettelee.

Hän sanoo nähneensä tehtävän haasteena, ja myös sellaisena, mihin hänellä on annettavaa.