Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Töissä täällä: Ro­va­nie­me­läis­ty­nyt britti on nähnyt mat­kai­lun muu­tok­sen työs­sään kokkina ja keit­tiö­mes­ta­ri­na – hän toivoo lisää tal­vi­kä­ve­ly­reit­te­jä Ou­nas­vaa­ral­le ja eh­dot­taa kau­pun­kiin kes­kus­puis­toa

Englantilainen Jonathan Guppy nauttii töissään niistä hetkistä, kun asiakkaat lähtevät tyytyväisinä ravintolasta. Hän iloitsee Rovaniemen matkailun kasvusta, mutta toivoisi kaupungin kehittyvän sen mukana.

Englantilainen Jonathan Guppy on työskennellyt monissa Rovaniemen ravintoloissa. Hän toivoo tulevaisuudessa näkevänsä lisää uusia ravintoloita, joissa saisi kohtuuhintaista ja mielenkiintoista ruokaa.
Englantilainen Jonathan Guppy on työskennellyt monissa Rovaniemen ravintoloissa. Hän toivoo tulevaisuudessa näkevänsä lisää uusia ravintoloita, joissa saisi kohtuuhintaista ja mielenkiintoista ruokaa.
Kuva: Anssi Jokiranta

Viime vuodet... olen ollut "eläkkeellä" keittiömestarin töistä ja yrittänyt saada elämäni tasapainoon töiden, perheen ja harrastusten suhteen. Kun olin keittiömestarina, luulin saavuttavani onnellisuuden menestyksen ja tunnustusten kautta. Siinä piilikin ongelma, joka tapahtuu monelle – me uhraamme onnellisuutemme menestyksen takia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita