Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Liha
Keskipohjanmaa: Ylivieskalainen Sikabaari hakeutuu konkurssiin – yrityksen kaikkien lihatuotteiden hävittämismääräys oli liikaa

Kes­ki­poh­jan­maa: Yli­vies­ka­lai­nen Si­ka­baa­ri ha­keu­tuu kon­kurs­siin – yri­tyk­sen kaik­kien li­ha­tuot­tei­den hä­vit­tä­mis­mää­räys oli liikaa

04.08.2022 16:07 2
Tilaajille
Ylivieskalaisen Sikabaarin tarkastuskäynneillä selvisi pahoja puutteita hygieniassa ja tilojen kunnossa – toimitusjohtaja: "Ei vain kerennyt tässä ihan kaikkea mitä piti"

Yli­vies­ka­lai­sen Si­ka­baa­rin tar­kas­tus­käyn­neil­lä selvisi pahoja puut­tei­ta hy­gie­nias­sa ja tilojen kun­nos­sa – toi­mi­tus­joh­ta­ja: "Ei vain ke­ren­nyt tässä ihan kaikkea mitä piti"

21.06.2022 16:18 4
Tilaajille
Ruokavirasto määrää kaikki Sikabaarin Lihatuote oy:n valmistamat lihatuotteet hävitettäväksi – tuotteiden elintarviketurvallisuudesta ei voida varmistua

Ruo­ka­vi­ras­to määrää kaikki Si­ka­baa­rin Li­ha­tuo­te oy:n val­mis­ta­mat li­ha­tuot­teet hä­vi­tet­tä­väk­si – tuot­tei­den elin­tar­vi­ke­tur­val­li­suu­des­ta ei voida var­mis­tua

21.06.2022 11:13 3
Tilaajille
Kemiläinen Jarmo Kehusmaa kuivaa lihat kaupunkiympäristössä. Vielä ei ole liian myöhäistä laittaa lihat seinustalle

Ke­mi­läi­nen Jarmo Ke­hus­maa kuivaa lihat kau­pun­kiym­pä­ris­tös­sä. Vielä ei ole liian myö­häis­tä laittaa lihat sei­nus­tal­le

23.03.2022 15:40
Näin valmistat täydellisen pihvin – katso, mitä lihanosia kannattaa valita, missä vaiheessa liha maustetaan ja mikä on sopiva kypsyysaste

Näin val­mis­tat täy­del­li­sen pihvin – katso, mitä li­han­osia kan­nat­taa valita, missä vai­hees­sa liha maus­te­taan ja mikä on sopiva kyp­syys­as­te

30.12.2021 06:30
Tilaajille
"Väittely lihantuotannon eroista vie väärään suuntaan" – Suomessakin tarvitaan nopeita muutoksia ruokavalioon jo terveyssyistä, sanoo norjalaisasiantuntija

"Väit­te­ly li­han­tuo­tan­non eroista vie väärään suun­taan" – Suo­mes­sa­kin tar­vi­taan nopeita muu­tok­sia ruo­ka­va­lioon jo ter­veys­syis­tä, sanoo nor­ja­lais­asian­tun­ti­ja

29.10.2019 18:19
Eduskunnasta: Avoin kirje suomalaisesta lihasta luopuville
Kolumni

Edus­kun­nas­ta: Avoin kirje suo­ma­lai­ses­ta lihasta luo­pu­vil­le

22.10.2019 14:44