Kolumni: Eiköhän tämä taas tästä

Sää: Al­ku­vii­kos­ta pääs­tään jopa hel­le­lu­ke­miin – lämmin jakso loppuu sa­de­rin­ta­maan

Liikenne: Sil­ta­tar­kas­tuk­set häi­rit­se­vät lii­ken­net­tä Ro­va­nie­mel­lä

Tilaajille

Kes­ki­poh­jan­maa: Yli­vies­ka­lai­nen Si­ka­baa­ri ha­keu­tuu kon­kurs­siin – yri­tyk­sen kaik­kien li­ha­tuot­tei­den hä­vit­tä­mis­mää­räys oli liikaa

Ylivieskalainen Sikabaarin Lihatuote oy hakeutuu konkurssiin, kertoo Keskipohjanmaa. Konkurssin syynä on Ruokaviraston kesäkuussa tekemä päätös määrätä yrityksen kaikki lihatuotteet hävitettäviksi.

Sikabaarin toimitusjohtaja Richárd Molnar kertoo Ylelle, ettei yrityksellä ollut päätöksen jälkeen taloudellisia mahdollisuuksia jatkaa toimintaansa. Lihatuotteita jouduttiin hävittämään yli 30 000 euron edestä. Yrityksen taloudellinen tilanne oli heikko jo ennestään raaka-aineiden hinnan nousun vuoksi.