Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 5. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Sinikka Kont­ti­nen on yl­peäs­ti ny­ky­ajan rohkea maa­ti­lan emäntä

Tilaajille

Näin val­mis­tat täy­del­li­sen pihvin – katso, mitä li­han­osia kan­nat­taa valita, missä vai­hees­sa liha maus­te­taan ja mikä on sopiva kyp­syys­as­te

Eri lämpötilat ja kypsennysajat tuovat lihaan täyteläisyyttä, paahteisuutta ja jopa karamellimaista makeutta. Täydelliseen lopputulokseen voi päästä monenlaisia reittejä.

Kaikkein paksuimmat pihvit paistetaan kaikilta kyljiltään, pari kolmesenttiset vain molemmilta puolilta.
Kaikkein paksuimmat pihvit paistetaan kaikilta kyljiltään, pari kolmesenttiset vain molemmilta puolilta.
Kuva: Harri Kuittinen

Hyvän pihvin ominaisuuksia ovat mureus ja pehmeys. Ne saavutetaan, kun valitaan sopiva liha käyttötarkoituksen mukaan, kypsennetään se oikealla tavalla oikeassa lämpötilassa ja juuri sopivan pitkään.

Kokosimme oppaan täydellisen pihvin valmistamiseen uuden vuoden aterialle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.