suomen nato-jäsenyys: Ruotsi joutuu varomaan sanojaan Turkki-sopimuksen vuoksi – Odotettu yhteisymmärrysasiakirja herättää myös Suomessa vaikeita kysymyksiä
Ruokahuolto: Suomen viljavarastot hupenivat historiallisen vähäisiksi
Reseptit
Kuukausi
Kuivamuonasta mökkigurmeeta – kun kylmätila on kortilla, panosta kuivamuonakaapin sisältöön
Poimi pöytään nokkonen ja voikukka – Villivihannesten satokausi on Suomessa pitkä ja jokamiehen oikeudet sallivat laajat keräilyoikeudet
Uudet perunat ja kesäinen kalapöytä kutsuvat herkuttelemaan – arkinen lohi saa uutta särmää, kun siitä tekee vaikkapa japanilaista tatakia
Aina on tilaa pienelle herkulle – makeat sormisyötävät ovat hauskoja tarjottavia kesän juhliin, eivätkä ne vaadi tuntikausien näpertelyä
Omannäköiset juhlat onnistuvat stressaamattakin – Taattua reseptiä hauskoihin juhliin ei ole olemassa, mutta hyvin varautumalla onnistuu varmemmin
Urakointia ruokapalkalla – kevään ja alkukesän talkooporukoille maistuvat lohikeitto, peruna-jauhelihavuoka ja mustikkapiirakka
Vihreä parsa on kevään odotettu herkku – Yksinkertainen salaatti parsasta ja nuudeleista tuo pöytään raikkaan tuulahduksen aasialaisesta makumaailmasta
Karvas pala purtavaksi: maksapihvi on monen herkkuruoka mutta myös kouluruokainhokki, koska karvaat maut jakavat ihmiset kahtia – Tähän on syynsä
Herkulliset yrttireseptit tuovat kevään keittiöön – Näin pidät tuoreita yrttejä hengissä muutaman päivän, jos et saa käytettyä niitä heti
Maustekastikehyllyn uudet suosikit ovat vuosisatojen kehittelyn tulos – näillä resepteillä adjika, gochujang ja chipotle tulevat tutuiksi
Laskiainen on helmikuun herkkuhetki – täytteestä ei tarvitse nyt kiistellä, sillä hillolle ja mantelimassalle löytyy uusi vaihtoehto