Reseptit
Kuukausi
Nyt ei marjoissa pihistellä – Vadelmajuustokakku ja marjamurupaistos kätkevät sisäänsä kekokaupalla sesongin parhaita marjoja

Nyt ei mar­jois­sa pi­his­tel­lä – Va­del­ma­juus­to­kak­ku ja mar­ja­mu­ru­pais­tos kät­ke­vät si­sään­sä ke­ko­kau­pal­la se­son­gin par­hai­ta marjoja

06.08.2020 08:00 0
Tilaajille
Marjasekoituksella saa makeaa hilla-mustikkakiisseliä – kiisselin saa helposti mehuunkin

Mar­ja­se­koi­tuk­sel­la saa makeaa hil­la-mus­tik­ka­kiis­se­liä – kiis­se­lin saa hel­pos­ti me­huun­kin

04.08.2020 15:39 0
Tilaajille
Pitsan päällä maistuu kaali, fenkoli ja kesäkurpitsa – Nappaa tästä reseptit kevyeen kesäpitsaan

Pitsan päällä maistuu kaali, fenkoli ja ke­sä­kur­pit­sa – Nappaa tästä re­sep­tit kevyeen ke­sä­pit­saan

30.07.2020 07:00 0
Tilaajille
Käärmekeittoakin tuli maistettua – Lasse Lehtinen on maistellut jopa sadan maan makuja, mutta muikut ja mummon soodapullat hurmaavat yhä

Käär­me­keit­toa­kin tuli mais­tet­tua – Lasse Leh­ti­nen on mais­tel­lut jopa sadan maan makuja, mutta muikut ja mummon soo­da­pul­lat hur­maa­vat yhä

23.07.2020 08:00 0
Tilaajille
Salaatti on ihanan kevyttä keskikesän ruokaa – Näillä kolmella peruskastikkeella maustat salaatin kuin salaatin

Sa­laat­ti on ihanan kevyttä kes­ki­ke­sän ruokaa – Näillä kol­mel­la pe­rus­kas­tik­keel­la maustat sa­laa­tin kuin sa­laa­tin

16.07.2020 08:00 0
Tilaajille
Vanhemmat
Iiro Rantala ei ole katunut siirtymistään kasvisruokaan: "Kaikenlainen aterianjälkeinen väsymys on poissa" – Pianisti paljastaa itse keksimänsä herkkureseptin

Iiro Rantala ei ole katunut siir­ty­mis­tään kas­vis­ruo­kaan: "Kai­ken­lai­nen ate­rian­jäl­kei­nen väsymys on poissa" – Pia­nis­ti pal­jas­taa itse kek­si­män­sä herk­ku­re­sep­tin

25.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Nyt saa lähikahvia ilmaiseksi omalta pihanurmelta – Voikukkakahvi maistuu melkein aidolta

Nyt saa lä­hi­kah­via il­mai­sek­si omalta pi­ha­nur­mel­ta – Voi­kuk­ka­kah­vi maistuu melkein aidolta

11.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Tarjoa kesäruuaksi juhlavan helppoja siiderisimpukoita ja kääri muikut kalakukkoon eväsruuaksi

Tarjoa ke­sä­ruuak­si juh­la­van help­po­ja sii­de­ri­sim­pu­koi­ta ja kääri muikut ka­la­kuk­koon eväs­ruuak­si

11.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Paras ystävä on syyllinen rikosruokiin – Outi Pakkasen dekkareiden päähenkilö Anna Laine on innokas kokkaaja, jonka lempiruuat ovat myös Pakkasen suosikkeja

Paras ystävä on syyl­li­nen ri­kos­ruo­kiin – Outi Pak­ka­sen dek­ka­rei­den pää­hen­ki­lö Anna Laine on innokas kok­kaa­ja, jonka lem­pi­ruuat ovat myös Pak­ka­sen suo­sik­ke­ja

04.06.2020 08:00 0
Tilaajille
Kevään ensimmäinen villivihannes on terveyspommi, jonka voi toisinaan käyttää myös ryöppäämättä – katso helpot ohjeet nokkosen käsittelyyn

Kevään en­sim­mäi­nen vil­li­vi­han­nes on ter­veys­pom­mi, jonka voi toi­si­naan käyttää myös ryöp­pää­mät­tä – katso helpot ohjeet nok­ko­sen kä­sit­te­lyyn

28.05.2020 08:00 0
Tilaajille
Pienen porukan juhlalounas korvaa tänä keväänä isot valmistujaisjuhlat – Hemmottele lähipiiriä sesongin herkuilla ja raparperi-mansikkapavlovalla

Pienen porukan juh­la­lou­nas korvaa tänä keväänä isot val­mis­tu­jais­juh­lat – Hem­mot­te­le lä­hi­pii­riä se­son­gin her­kuil­la ja ra­par­pe­ri-man­sik­ka­pav­lo­val­la

21.05.2020 08:00 0
Tilaajille
Muistatko, kun meksikonpataa kokattiin ysärillä pussiaineksista? Nyt se kannattaa tehdä alusta lähtien itse ja kokolihasta

Muis­tat­ko, kun mek­si­kon­pa­taa ko­kat­tiin ysä­ril­lä pus­siai­nek­sis­ta? Nyt se kan­nat­taa tehdä alusta lähtien itse ja ko­ko­li­has­ta

07.05.2020 07:00 0
Tilaajille
Pääsiäislampaan tai -kanan lisukkeeksi sopivat raikkaat salaatit – kokeile harissakastikkeella kruunattua kukkakaali-couscousia ja minttuista pestoa

Pää­siäis­lam­paan tai -kanan li­suk­keek­si sopivat raik­kaat sa­laa­tit – kokeile ha­ris­sa­kas­tik­keel­la kruu­nat­tua kuk­ka­kaa­li-cous­cou­sia ja mint­tuis­ta pestoa

02.04.2020 07:00 0
Tilaajille
Ruokaa ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse – näillä resepteillä teet pelmeneistä, ravioleista ja muista puolivalmisteista astetta parempia aterioita

Ruokaa ei aina tar­vit­se tehdä alusta asti itse – näillä re­sep­teil­lä teet pel­me­neis­tä, ra­vio­leis­ta ja muista puo­li­val­mis­teis­ta astetta pa­rem­pia ate­rioi­ta

19.03.2020 07:00 0
Tilaajille
Näyttelijä Eija Vilpas paljastaa suosikkireseptinsä – toista tehdään ystävän kanssa talkoilla, toinen on suvun ikisuosikki

Näyt­te­li­jä Eija Vilpas pal­jas­taa suo­sik­ki­re­sep­tin­sä – toista tehdään ystävän kanssa tal­koil­la, toinen on suvun iki­suo­sik­ki

12.03.2020 08:00 0
Tilaajille
"Syökää silakkaa", kehotti pääministeri, ja neuvo on yhä ajankohtainen – Kokeile silakoita fish and chips -annoksessa tai espanjalaisissa tapaksissa

"Syökää si­lak­kaa", kehotti pää­mi­nis­te­ri, ja neuvo on yhä ajan­koh­tai­nen – Kokeile si­la­koi­ta fish and chips -an­nok­ses­sa tai es­pan­ja­lai­sis­sa ta­pak­sis­sa

27.02.2020 09:00 0
Tilaajille
Älä tyydy tavanomaisiin laskiaispulliin – kokeile aivan uusia täytteitä tai yhdistele perinteisiä omaperäisesti

Älä tyydy ta­van­omai­siin las­kiais­pul­liin – kokeile aivan uusia täyt­tei­tä tai yh­dis­te­le pe­rin­tei­siä oma­pe­räi­ses­ti

20.02.2020 07:00 0
Tilaajille
Nyt pidetään retrot ruokajuhlat 1960-luvun tyyliin: Kata nostalgiseen voileipäpöytään lohileipiä, täytettyjä munia ja muita pikkusyötäviä

Nyt pi­de­tään retrot ruo­ka­juh­lat 1960-lu­vun tyy­liin: Kata nos­tal­gi­seen voi­lei­pä­pöy­tään lo­hi­lei­piä, täy­tet­ty­jä munia ja muita pik­ku­syö­tä­viä

06.02.2020 07:00 0
Tilaajille
Kukkakaali, kikherne, kaura ja pavut rynnistivät pöytiin – Listasimme viisi viime vuoden trendikkäintä reseptiä, joilla herkutellaan hyvin myös 2020-luvulla

Kuk­ka­kaa­li, kik­her­ne, kaura ja pavut ryn­nis­ti­vät pöytiin – Lis­ta­sim­me viisi viime vuoden tren­dik­käin­tä re­sep­tiä, joilla her­ku­tel­laan hyvin myös 2020-lu­vul­la

02.01.2020 08:00 0
Tilaajille
Nosta maukas kurpitsa päärooliin: modernit makkaraperunat ja pihvit paistuvat pannulla, täytetty kurpitsa paahtuu uunissa juhla-ateriaksi

Nosta maukas kur­pit­sa pää­roo­liin: mo­der­nit mak­ka­ra­pe­ru­nat ja pihvit pais­tu­vat pan­nul­la, täy­tet­ty kur­pit­sa paahtuu uunissa juh­la-ate­riak­si

31.10.2019 11:41 0