Pääkirjoitus: Suden kan­nan­hoi­dol­li­nen jahti on aloi­tet­ta­va Suo­mes­sa mah­dol­li­sim­man pian

Kolumni: Ur­baa­ni­suo­ma­lais­ten li­han­syö­jien it­se­pe­tos etsii ver­tais­taan kaupan li­ha­tis­kil­lä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kalaruoat
Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuuri ammentaa merestä, joista ja vaaraisista metsistä

Poh­jois-Poh­jan­maan ruo­ka­kult­tuu­ri am­men­taa me­res­tä, joista ja vaa­rai­sis­ta met­sis­tä

22.06.2023 06:30
Tilaajille
Särkeä ruotoineen lasipurkkiin, haukea tuoresuolattuna, ahventa ja madetta – kaik män
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Särkeä ruo­toi­neen la­si­purk­kiin, haukea tuo­re­suo­lat­tu­na, ahventa ja madetta – kaik män

12.04.2023 18:53 7
Tilaajille
Pilkkikauden viimeiset hetket – otetaan särki kärkihankkeeksi ja osaksi suomalaista kotikeittiötä
Kolumni

Pilk­ki­kau­den vii­mei­set hetket – otetaan särki kär­ki­hank­keek­si ja osaksi suo­ma­lais­ta ko­ti­keit­tiö­tä

19.04.2022 19:40 3
Tilaajille
Kokeile marsalkan kalaruokia, jotka tekevät illallisesta juhlan – Mannerheim oli kansainvälinen herkkusuu, mutta yhden maan ruokakulttuuri ei tehnyt häneen vaikutusta

Kokeile mar­sal­kan ka­la­ruo­kia, jotka tekevät il­lal­li­ses­ta juhlan – Man­ner­heim oli kan­sain­vä­li­nen herk­ku­suu, mutta yhden maan ruo­ka­kult­tuu­ri ei tehnyt häneen vai­ku­tus­ta

17.09.2020 07:00
Tilaajille
"Syökää silakkaa", kehotti pääministeri, ja neuvo on yhä ajankohtainen – Kokeile silakoita fish and chips -annoksessa tai espanjalaisissa tapaksissa

"Syökää si­lak­kaa", kehotti pää­mi­nis­te­ri, ja neuvo on yhä ajan­koh­tai­nen – Kokeile si­la­koi­ta fish and chips -an­nok­ses­sa tai es­pan­ja­lai­sis­sa ta­pak­sis­sa

27.02.2020 09:00
Tilaajille