kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Kalaruoat
Joulun kalapöytä on tehty sillistä, silakasta, lohesta ja merilevästä – vatkikset maistuvat myös sekasyöjille

Joulun ka­la­pöy­tä on tehty sil­lis­tä, si­la­kas­ta, lohesta ja me­ri­le­väs­tä – vat­kik­set mais­tu­vat myös se­ka­syö­jil­le

14.12.2023 06:30
Tilaajille
Pikkubudjetin kalaostokset vaativat tarkkuutta ja kekseliäisyyttä – näillä vinkeillä saat suositellut viikkoannokset täyteen

Pik­ku­bud­je­tin ka­la­os­tok­set vaa­ti­vat tark­kuut­ta ja kek­se­liäi­syyt­tä – näillä vin­keil­lä saat suo­si­tel­lut viik­ko­an­nok­set täyteen

02.11.2023 06:30 1
Tilaajille
Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuuri ammentaa merestä, joista ja vaaraisista metsistä

Poh­jois-Poh­jan­maan ruo­ka­kult­tuu­ri am­men­taa me­res­tä, joista ja vaa­rai­sis­ta met­sis­tä

22.06.2023 06:30
Tilaajille
Särkeä ruotoineen lasipurkkiin, haukea tuoresuolattuna, ahventa ja madetta – kaik män
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Särkeä ruo­toi­neen la­si­purk­kiin, haukea tuo­re­suo­lat­tu­na, ahventa ja madetta – kaik män

12.04.2023 18:53 7
Tilaajille
Pilkkikauden viimeiset hetket – otetaan särki kärkihankkeeksi ja osaksi suomalaista kotikeittiötä
Kolumni

Pilk­ki­kau­den vii­mei­set hetket – otetaan särki kär­ki­hank­keek­si ja osaksi suo­ma­lais­ta ko­ti­keit­tiö­tä

19.04.2022 19:40 3
Tilaajille
Kokeile marsalkan kalaruokia, jotka tekevät illallisesta juhlan – Mannerheim oli kansainvälinen herkkusuu, mutta yhden maan ruokakulttuuri ei tehnyt häneen vaikutusta

Kokeile mar­sal­kan ka­la­ruo­kia, jotka tekevät il­lal­li­ses­ta juhlan – Man­ner­heim oli kan­sain­vä­li­nen herk­ku­suu, mutta yhden maan ruo­ka­kult­tuu­ri ei tehnyt häneen vai­ku­tus­ta

17.09.2020 07:00
Tilaajille
"Syökää silakkaa", kehotti pääministeri, ja neuvo on yhä ajankohtainen – Kokeile silakoita fish and chips -annoksessa tai espanjalaisissa tapaksissa

"Syökää si­lak­kaa", kehotti pää­mi­nis­te­ri, ja neuvo on yhä ajan­koh­tai­nen – Kokeile si­la­koi­ta fish and chips -an­nok­ses­sa tai es­pan­ja­lai­sis­sa ta­pak­sis­sa

27.02.2020 09:00
Tilaajille