Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Rikos: Vä­ki­val­tai­nen ve­lan­pe­rin­tä Ro­va­nie­mel­lä toi 37-vuo­tiaal­le nai­sel­le reilut kaksi vuotta van­keut­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Ruokakulttuuri
Harva arvaa, mitä yhteistyöllä saa aikaan! Paikallisesta ruokakulttuurista on moneksi
Mainos Lapin ELY-keskus

Harva arvaa, mitä yh­teis­työl­lä saa aikaan! Pai­kal­li­ses­ta ruo­ka­kult­tuu­ris­ta on moneksi

31.10.2023 06:00
Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuuri ammentaa merestä, joista ja vaaraisista metsistä

Poh­jois-Poh­jan­maan ruo­ka­kult­tuu­ri am­men­taa me­res­tä, joista ja vaa­rai­sis­ta met­sis­tä

22.06.2023 06:30
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Mihin hävisi ruuan tuoksu ja ar­vos­tus?

21.07.2022 05:00
Tilaajille
Suomalainen kulutti viime vuonna keskimäärin 79 kiloa lihaa ja 62 kiloa hedelmiä – Luke julkaisi vuoden 2021 ravintotaseen ennakkotiedot

Suo­ma­lai­nen kulutti viime vuonna kes­ki­mää­rin 79 kiloa lihaa ja 62 kiloa he­del­miä – Luke jul­kai­si vuoden 2021 ra­vin­to­ta­seen en­nak­ko­tie­dot

26.06.2022 12:10
Tilaajille
Päiväkirja: Syö sitä missä olet
Kolumni

Päi­vä­kir­ja: Syö sitä missä olet

19.04.2022 05:00
Tilaajille