Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kokeile mar­sal­kan ka­la­ruo­kia, jotka tekevät il­lal­li­ses­ta juhlan – Man­ner­heim oli kan­sain­vä­li­nen herk­ku­suu, mutta yhden maan ruo­ka­kult­tuu­ri ei tehnyt häneen vai­ku­tus­ta

Kata C. G. Mannerheimin inspiroimaan päivällispöytään seljankaa ja piiraita, kuhaa lisukkeineen sekä suussa sulavaa suklaakakkua sorbetin kera.

Apulaismaatalousministeri Juho Koivisto, sotamarsalkka C. G. Mannerheim ja jalkaväenkenraali Martin Wetzer päivällisillä vuonna 1937.
Apulaismaatalousministeri Juho Koivisto, sotamarsalkka C. G. Mannerheim ja jalkaväenkenraali Martin Wetzer päivällisillä vuonna 1937.
Suurmiesten pöydässä 1/3: Mannerheim

Juttusarjassa pureudutaan suomalaisten merkkihenkilöiden ruokamieltymyksiin. Seuraava osa julkaistaan 15.10.

Suomen presidentti ja Suomen marsalkka Carl Gustaf Mannerheim (1867–1951) oli suuri kulinaristi, jolla oli silmää ja suuta herkulliselle ruoalle.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita