Tilaajille

Kokeile mar­sal­kan ka­la­ruo­kia, jotka tekevät il­lal­li­ses­ta juhlan – Man­ner­heim oli kan­sain­vä­li­nen herk­ku­suu, mutta yhden maan ruo­ka­kult­tuu­ri ei tehnyt häneen vai­ku­tus­ta

Kata C. G. Mannerheimin inspiroimaan päivällispöytään seljankaa ja piiraita, kuhaa lisukkeineen sekä suussa sulavaa suklaakakkua sorbetin kera.

Apulaismaatalousministeri Juho Koivisto, sotamarsalkka C. G. Mannerheim ja jalkaväenkenraali Martin Wetzer päivällisillä vuonna 1937.
Apulaismaatalousministeri Juho Koivisto, sotamarsalkka C. G. Mannerheim ja jalkaväenkenraali Martin Wetzer päivällisillä vuonna 1937.
Suurmiesten pöydässä 1/3: Mannerheim

Juttusarjassa pureudutaan suomalaisten merkkihenkilöiden ruokamieltymyksiin. Seuraava osa julkaistaan 15.10.

Suomen presidentti ja Suomen marsalkka Carl Gustaf Mannerheim (1867–1951) oli suuri kulinaristi, jolla oli silmää ja suuta herkulliselle ruoalle.