Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Paja täynnä te­ke­mis­tä – ­Ro­va­nie­men kir­jas­ton pa­ja­ti­las­sa pääsee käyt­tä­mään sau­mu­ria, 3D-tu­los­ta­maan tai vaikka te­ke­mään tarroja

Rovaniemen pääkirjaston pajatilaan haettiin inspiraatiota etelän kirjastoista. Joulukuussa avatussa tilassa voi muun muassa ommella, tulostaa tai vaikka musisoida.

Riina Mattila ja Ari Hietala hoitavat kirjaston pajatilaa. Asiakkaat saavat heiltä apua välineiden kanssa, jos sitä kaipaavat.
Riina Mattila ja Ari Hietala hoitavat kirjaston pajatilaa. Asiakkaat saavat heiltä apua välineiden kanssa, jos sitä kaipaavat.
Kuva: Jussi Leinonen

Kirjastokortilla saa kirjojen, elokuvien, musiikin ja pelien lisäksi paljon muuta. Joulukuussa Rovaniemen pääkirjastolle avattiin paja, jossa pääsee harjoittamaan luovuutta monella eri tavalla.

Pääkirjastolla voi nyt muun muassa tehdä käsitöitä, korjata soittimia, suunnitella ja printata tarroja sekä käyttää 3D-tulostinta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.