Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

kolumni: Kuka sinä olet sil­loin, kun kukaan ei ole kat­so­mas­sa?

pääkirjoitus: Esi­mer­kil­lä on voimaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Sa­la­ma­joit­tu­jan jäljet on sii­vot­tu – idyl­li­seen Ko­ti­saa­reen voi poiketa tänä kesänä myös kah­vil­le ja ham­pu­ri­lai­sel­le

Viime kesänä aloittanut illallismenu saa jatkoa, mutta samalla toimintaa laajennetaan.

Kotisaaren pihapiiriin nousee tänä kesänä jättimäinen tiipii, joka palvelee ulkoravintolana. Jyrki Karosen, Veli-Matti Nousiaisen ja Tero Mäntykankaan taustalla olevasta venevajasta on sisustettu kesäravintola. Oikealla on sauna.
Kotisaaren pihapiiriin nousee tänä kesänä jättimäinen tiipii, joka palvelee ulkoravintolana. Jyrki Karosen, Veli-Matti Nousiaisen ja Tero Mäntykankaan taustalla olevasta venevajasta on sisustettu kesäravintola. Oikealla on sauna.
Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Kotisaari on tänä kesänä entistä avoimempi yleisölle, kun Lapland Hotels & Safariksen Savurafla aloittaa toisen kesäkautensa.

Viime kesän illallismenut saavat jatkoa, mutta lisäksi saareen perustetaan pieni baari, jonne voi keittiöpäällikkö Tero Mäntykankaan mukaan poiketa "aina, kun henkilökunta on paikalla".

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.