Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men kau­pun­ki on tehnyt yl­lä­tys­tar­kas­tuk­sen jo­kai­seen Pilk­keen päi­vä­ko­tiin ja antanut epä­koh­dis­ta huo­mau­tuk­sen – pulaa ollut jopa joh­ta­jis­ta

Päiväkotiketjun mukaan alan työvoimatilanne on vaikea, mutta Rovaniemen osalta asiat on saatu korjattua syksyn aikana.

Rovaniemellä toimivissa Pilke-päiväkodeissa on ilmennyt vakavia puutteita henkilöstömäärissä. Tilanne on tullut ilmi vanhempien ja henkilökunnan yhteydenotoista.

Pilke on yksi Rovaniemen kaupungin palvelusetelituottajista, ja kaupunki on tehnyt ketjun päiväkoteihin useita valvontakäyntejä ja antanut sille huomautuksen.

Varhaiskasvatuksen palvelualuepäällikön Tarja Kuoksan mukaan huomiota on kiinnitetty henkilöstön määrään, vaihtuvuuteen ja pätevyyteen.

– Pilkettä on pyydetty kommentoimaan, miten he ovat suunnitelleet näitä sijaisasioita järjestettäväksi paremmin kuin mitä tällä hetkellä on, Kuoksa sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.