Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Neljä esi­tys­tä nel­jäs­sä kau­pun­gis­sa – ­Ro­va­nie­mel­lä näkee vii­kon­lop­pu­na mo­ni­puo­lis­ta tans­si­teat­te­ria aina Jorma Uotisen ko­reo­gra­fias­ta Rimp­pa­rem­min teok­seen

4X kiertää ympäri Suomen, ja nyt on Rovaniemen vuoro. Tapahtuma syntyi teattereiden tahdosta viedä esityksiään eri yleisöille, minkä lisäksi yhdessä tekeminen on taloudellisesti järkevää.

Rimpparemmin Asetelmia esityksessä mahdollisuuksien määrä on loputon, kun lavalle astuvat Laura Kallas-Herd, Helmi Järvensivu ja Jasmin Laaksoharju.
Rimpparemmin Asetelmia esityksessä mahdollisuuksien määrä on loputon, kun lavalle astuvat Laura Kallas-Herd, Helmi Järvensivu ja Jasmin Laaksoharju.
Kuva: Antti Kurola

Wiljamin lavalla nähdään viikonloppuna jotain ainutkertaista, kun neljän ammattilaistanssiteatterin esitykset saapuvat Rovaniemelle. Yksi niistä on jo tosin täällä nähty, Rimpparemmin Asetelmia.

Tavallisesti tanssiteatterit tekevät yhteistuotantoja, joista valmistuu yksi esitys, mutta se, että neljä tanssiteatteriesitystä kiertää neljällä eri paikkakunnalla, on Suomessa uutta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.