Lakot: Ju­na­lak­ko alkaa maa­nan­tai­na, kaikki VR:n vuorot pe­ru­taan

Kolumni: Nuoren ai­kui­sen elä­mäs­sä on paljon hyvää, mutta samalla paljon pii­lo­tet­tua huolta

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Me­ri-La­pin alueel­la var­kauk­sia ja rat­ti­juop­po­ja, Yli­tor­niol­la epäil­lään hirven sa­la­kaa­toa

Lapin poliisilaitos tiedottaa useista eri rikoksista, joita on tapahtunut Kemin, Tornion, Ylitornion ja Keminmaan alueella.

Torniossa poliisipartio yhytti rattijuopon perjantaina iltapäivällä. Poliisia vastaan ajaneen 50-vuotiaan torniolaisnaisen ajokunto tarkastettiin, ja puhallustesti osoitti päihtymystä. Naisella ei ollut myöskään ajo-oikeutta ja hänelle määrättiin ajokieltoa.

Kemin lauantaiyössä poliisi tavoitti kaksi rattijuoppoa. Ensimmäisessä tapauksessa poliisi sai hälytyksen ojaan ajaneesta autosta Jakunkadulla. Kuljettajaksi paljastui 50-vuotias kemiläismies, joka löytyi kolariauton läheisyydestä. Hän puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan.

Toisessa tilanteessa poliisipartio tarkasti Sauvosaarenkadulla liikkuneen henkilöauton kuljettajan kunnon. Hän oli 33-vuotias kemiläisnainen. Puhallutuksen tuloksena oli nollalukemat, mutta huumepikatesti osoitti sekä amfetamiinin että kannabiksen käyttöä.

Varkauksia autoihin liittyen

Harmaalla Toyota Corolla -henkilöautolla liikkeellä olleet tekijät varastivat perjantai-iltapäivänä peräkärryn Tornion Virkamaankadulta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.