tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kon­sert­tiar­vio: Ro­va­nie­men oma John Storgårds juhli 60-vuo­tis­päi­vään­sä mah­ti­pon­ti­sen Mah­le­rin pui­kois­sa

Maestro puristi orkesteristaan taas viimeisetkin mehut irti ja sai Mahlerinkin järkäleeseen positiivisen pohjavireen.

Konsertti

Lauluja ajassa ja ajattomuudessa. Lapin kamariorkesterin konsertti Korundi-salissa 25.10.2023. John Storgårds, johtaja ja viulu.

Koko kylän Jontte on juhlansa ansainnut. Lapin kamariorkesteria vuosikymmeniä luotsannut maestro on totuttanut rovaniemeläiset korkealaatuiseen musiikkiin, uusiin tuttavuuksiin ja suurteosten kamariorkesteriversioihin ja antanut syyn rivikansalaisellekin olla ylpeä lappilaisesta osaamisesta nyt jo ympäri maailmaa. Olikin mitä luontevinta juhlia veturin kuusikymppisiä konsertin muodossa. Illan erikoisluonne oli vetänyt Korundi-salin tupaten täyteen.

Konsertin ensimmäisellä puoliskolla saatiin nauttia John Storgårdsin viulutaituruudesta Keith Jarrettin Elegyssä. Ei liene ihan tavanomaista, että ympäri maailmaa johtajan töitä tekevä kapellimestari ehtii pitää soittokuntonsa vielä näin hyvänä.

John Storgårds täytti viime viikolla 60 vuotta. Juhlakonsertti veti Korundi-salin tupaten täyteen.
John Storgårds täytti viime viikolla 60 vuotta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.