Tulipalot: Ro­va­nie­men Kar­von­ran­nas­sa paloi oma­ko­ti­ta­lon sau­nas­sa – yksi savua hen­git­tä­nyt jat­ko­hoi­toon

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Koti löytyi kir­kon­ky­läl­tä

Pohjoisen matkailukeskuksia riivaa asuntopula. Kilpailu pitkäaikaisista vuokra- ja omistusasunnoista on kovaa varsinkin Kolarissa, Inarissa ja Kittilässä. Kaikki valmistuvat asunnot menevät hetkessä.

Kanerva Jääskeläinen etsi asuntoa Ylläkseltä kuukausitolkulla. Lopulta hän päätyi ostamaan rivitalokaksion Sodankylästä.
Kanerva Jääskeläinen etsi asuntoa Ylläkseltä kuukausitolkulla. Lopulta hän päätyi ostamaan rivitalokaksion Sodankylästä.
Kuva: Kanerva Jääskeläinen

Vapaita vuokra-asuntoja: nolla. Vapaita ostettavia kaksiota tai kolmioita: nolla. Sopivia mökkejä: nolla. Tällainen oli Ylläksen asuntotarjonta viime vuoden lopussa.

Kuukausien etsinnän jälkeen valokuvaaja Kanerva Jääskeläinen osti lopulta rivitalokaksion Sodankylästä ja remontoi sen lattiasta kattoon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.