Katso kuvat: Näin lap­pi­lai­set edus­ti­vat Pre­si­den­tin­lin­nas­sa

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Ak­tii­vi­nen elämä jatkui eläk­keel­lä – Juha Jou­tu­lai­nen vetää lap­sil­le lii­kun­ta­ker­ho­ja ja har­ras­taa kun­to­sa­lil­la käy­mis­tä

Eläkeläinen Juha Joutulainen elää aktiivista elämää. 40 vuoden uran varhaiskasvatuksessa tehnyt Joutulainen ohjaa lasten ja nuorten liikuntakerhoja ja kolaa naapurien lumet.

Tervolalainen Juha Joutulainen jäi eläkkeelle viime syksynä. Joutulainen kerkesi tehdä 40 vuoden uran varhaiskasvatuksessa ennen eläkkeelle jäämistä.

Tasavallan presidentti myönsi vuonna 2013 Joutulaiselle Valkoisen Ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalin kultaristein työstä varhaiskasvatuksen parissa.

– Se myönnettiin ehkä enemmän tuosta harrastetoiminnasta. Olen tehnyt useampia kymmeniä vuosia vapaaehtoistyötä, kuten vetänyt muskaria ja muuta harrastetoimintaa. Lisäksi olen toiminut kansalaisopiston ja Kivalo-opiston palkallisena tuntiopettajana, Joutulainen kertoo.

Eläkeläinen Juha Joutulainen harrastaa lentopalloa ja kuntosalia ja vetää lapsille ja nuorille ohjattua liikuntaa. Lisäksi hän käy musisoimassa seurakunnalla ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä.
Eläkeläinen Juha Joutulainen harrastaa lentopalloa ja kuntosalia ja vetää lapsille ja nuorille ohjattua liikuntaa.