Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Tilaajille

Sa­vu­kos­ken Kui­va­li­ha­mark­ki­noil­la ta­vat­tiin tuttuja ja mais­tel­tiin po­ro­ruo­kia – mikä onkaan se kaik­kein paras pe­rin­ne­herk­ku?

Savukoskelaiset yrittäjät Miikka Kilpimaa ja Roosa-Maria Nuorgam maistattivat kuivalihan lisäksi kylmäsavuporoa ja poron kieltä.
Savukoskelaiset yrittäjät Miikka Kilpimaa ja Roosa-Maria Nuorgam maistattivat kuivalihan lisäksi kylmäsavuporoa ja poron kieltä.
Kuva: Katja Palmqvist

Poro, ruoka, käsityöt ja hyvä tunnelma houkuttelivat lankalauantaina noin 2 600 kävijää 36. Savukosken Kuivalihamarkkinoille.

– Iltapäivään asti pitäisi kuivalihaa riittää, sillä meitä myyjiä on täällä neljä, laskivat savukoskelaiset yrittäjät Miikka Kilpimaa ja Roosa-Maria Nuorgam.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.