Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pe­rus­tus­la­ki­va­lio­kun­ta aloitti urak­kan­sa saa­me­lais­kä­rä­jä­lain parissa – pu­heen­joh­ta­ja en­sim­mäi­ses­tä päi­väs­tä: "Ei sa­not­ta­vas­ti uutta tietoa"

Lähemmäs 500 katsojaa seurasi valiokunnan julkista kuulemistilaisuutta.

Saamelaiskäräjälain uudistaminen on päässyt eduskunnassa täyteen vauhtiin.

Valmistelusta vastaava perustuslakivaliokunta aloitti keskiviikkona maratonurakkansa asiantuntijakuulemisissa. Ensimmäisenä päivänä käytiin läpi lakiuudistuksen tavoitteita ja valmistelua. Ainakaan valiokunnan puheenjohtajalle päivä ei tuonut uutta.

– No ei sanottavasti. Mutta minä olen tietenkin niin tiiviisti pitänyt yhteyttä kaikkien kanssa, rovaniemeläinen Johanna Ojala-Niemelä (sd.) toteaa.

Kolme tuntia kestänyt tilaisuus oli poikkeuksellisesti julkinen, ja sitä seurasi suorana lähetyksenä liki 500 yksittäistä katsojaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.