Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on alkanut – oletko saanut von­ka­leen, lähetä meille kuva

Pääkirjoitus: Sää­ty­ta­lol­la esillä oleva ay-liik­keen ve­ro­etu­jen ka­ven­ta­mi­nen on tu­li­kuu­ma kysymys

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Opis­ke­li­jat toi­vo­vat bus­si­yh­teyk­sien uu­del­leen­jär­jes­te­lyä Me­ri-La­pis­sa – "Ny­kyi­set ai­ka­tau­lut ra­joit­ta­vat liik­ku­mis­ta"

Kemiläinen Milka Rytkönen joutuu olemaan jatkuvasti poissa oppitunneilta julkisen liikenteen aikataulujen vuoksi. Vasa otti selvää, miten Lapin julkinen liikenne rakentuu, ja miten sitä voisi parantaa.

Kemiläinen Milka Rytkönen joutuu bussiaikataulujen vuoksi olemaan poissa ammattikoulun tunneilta, joiden aikana opeteltuja asioita ei ole mahdollista kerrata kotona. Matkustajia on Meri-Lapin alueella kuitenkin niin vähän, että liikennöinnin lisääminen nykyisellä julkisen liikenteen mallilla olisi liikennöitsijöille tappiollista. Aikataulujen uudistaminen voisi sen sijaan olla mahdollista.
Kemiläinen Milka Rytkönen joutuu bussiaikataulujen vuoksi olemaan poissa ammattikoulun tunneilta, joiden aikana opeteltuja asioita ei ole mahdollista kerrata kotona. Matkustajia on Meri-Lapin alueella kuitenkin niin vähän, että liikennöinnin lisääminen nykyisellä julkisen liikenteen mallilla olisi liikennöitsijöille tappiollista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.