Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Me­hi­läi­nen haluaa Län­si-Poh­jaan uusia asiak­kai­ta – esi­mer­kik­si pal­lo­laa­jen­nuk­sia on jo saatu li­sät­tyä

Lasse Männistön mukaan sairaanhoitopiirin hinnoittelu estää toiminnan kasvattamista keskussairaalassa.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin hallitus päätti tiistaina purkaa yksityistä toimintaa koskevan sopimuksen Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n kanssa. Sopimuksen nojalla Mehiläinen on voinut tarjota keskussairaalassa yksityistä terveydenhuoltoa, kunhan maksaa tilojen ja laitteiden käytöstä korvauksen sairaanhoitopiirille.

Sopimus päätettiin purkaa, kun sairaanhoitopiiri huomasi, että se oli kirjattu koskemaan koko valtakunnallista Mehiläinen-konsernia.

– Sopimus ei ollut hallituksen päätösten mukainen. Se oli kirjattu ikään kuin Mehiläinen-konsernin palvelut eivät olisi yksityistä terveydenhuoltoa. Syntyi riski, että tämä voitaisiin tulkita laittomaksi valtiontueksi, selittää sairaanhoitopiirin johtaja Riitta Luosujärvi.

"Iso mahdollisuus Länsi-Pohjalle"

Sairaanhoitopiiri haluaa neuvotella uuden sopimuksen, joka ei koskisi koko Mehiläinen-konsernia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.