Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

häiriöt: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Tilaajille

Läm­pi­mät tu­ris­ti­koh­taa­mi­set vah­vis­ta­vat ko­ti­seu­tu­rak­kaut­ta Lapin se­son­ki­työs­sä – “Nuo­rem­pa­na en aja­tel­lut Ro­va­nie­men olevan eri­tyi­sem­pi kuin mikään muu paik­ka.”

Lapin talvimatkailu tarjoaa nuorille työmahdollisuuksia sesonkikaudella. Vasa haastatteli kahta nuorta, jotka jakavat heidän kokemuksiaan sesonkityöstä.

-

Lämpömittarit näyttävät jopa kahtakymmentä astetta pakkasta, ja joulupyhät lähestyvät. Se tarkoittaa monelle siirtymistä joulurauhaan. Kenties muutamaa mantelia glögissä ja taskuihin ja sohvatyynyjen väleihin piilotettuja konvehtikääreitä.

Arkipyhien täyttämä lomaviikko on kuitenkin Silja Kinisselälle, 20, kiireisin aika vuodesta. Hän työskentelee turvatarkastajana Rovaniemen lentoasemalla, jossa ruuhka on tulevina viikkoina väistämätön. Visit Rovaniemen mukaan Rovaniemelle odotetaan vuoden lopulla yli sata lentoa viikossa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi