Tulipalot: Ro­va­nie­men Kar­von­ran­nas­sa paloi oma­ko­ti­ta­lon sau­nas­sa – yksi savua hen­git­tä­nyt jat­ko­hoi­toon

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lähes um­mik­ko­kin voi ajaa taksia – Tak­si­lii­ton toi­mi­tus­joh­ta­ja: "To­del­la paha mieli tulee näistä ikä­vis­tä ko­ke­muk­sis­ta"

Asiakas nappaa Helsingin rautatieasemalta taksin. Ensimmäinen ulkomaalainen taksikuski kääntää selkänsä kuultuaan kuinka lyhyestä matkasta on kysymys. Jonossa seuraava ottaa kyydin. Hän ei tunnu osaavan juuri sanaakaan suomea eikä englantia. Osoite Hallituskatu ei taivu Hallituskaduksi vaan Allituskaduksi eikä osoitetta siten löydy. Kyydissä olevan täytyy kirjoittaa osoite navigaattoriin. Matka jatkuu epävarmoin ottein. Kiertelyjen ja käännösten jälkeen kuski viittoo nousemaan autosta ja osoittaa samalla edessäpäin näkyvää tietyömaata. Kyyditettävä ymmärtää, että nyt pitäisi vielä kävellä osoite löytääkseen. Hän ei siihen suostu ja kuski ajaa kohteeseen, ilman että "tietyöstä" on haittaa.

2,04 kilometriä, 25 euroa.

Taksiliiton toimitusjohtaja Timo Koskinen on todella pahoillaan siitä, miten muutamat taksinkuljettajat pilaavat kaikkien kuljettajien mainetta. Koskinen vaatii takseille lisää valvontaa niin poliisilta, verohallinnolta kuin Liikenne- ja viestintävirastolta.
Taksiliiton toimitusjohtaja Timo Koskinen on todella pahoillaan siitä, miten muutamat taksinkuljettajat pilaavat kaikkien kuljettajien mainetta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.