Liikenne: Sil­ta­tar­kas­tuk­set ai­heut­ta­vat poik­keus­jär­jes­te­ly­jä Ro­va­nie­mel­lä tänään ja kes­ki­viik­ko­na

Kolumni: So­vin­non te­ke­mi­nen on pro­ses­si

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Kuun­te­le Viik­ko­raa­ti: Miksi media ku­vai­lee Kul­mu­nia jää­ku­nin­gat­ta­rek­si ja Saa­rik­koa Muu­mi­mam­mak­si? Mas­kit­ko kaik­kien kas­voil­le? RoPS rypee ala­mais­sa, missä vika?

Viikkoraati
Viikkoraati
Kuva: Eero Leppänen

Viikkoraadin mätäkuun lähetyksessä pohdimme Keskustan kaksinkamppailua Kulmuni vs. Saarikko, kumpi on tällä hetkellä edellä ja miksi? Ja minkä viestin lähettää Keskustan Lapin piirin epäröinti asettua Kulmunin taakse? Ruodimme myös heidän viimeaikaisia esiintymisiään ja niiden herättämää keskustelua.

Kasvomaskit kaikille? Pidätkö itse? Menetkä festareille naamioituneena? Hyvät ja huonot puolet jos suositukset tulevat ja tulevatko suositukset alueellisina?

RoPS ei ole voittanut vielä yhtään ottelua ja on hävinnyt seitsemän, pitäisikö nyt valmentaja vaihtaa vai mikä avuksi surkeisiin esityksiin?

Viikkoraatia vetää verkkotuottaja Eero Leppänen ja mukana raadissa toimittajat Mari Molkoselkä, Pekka Luokkala ja Ville Hyötylä.

Kaikki Viikkoraaadit löydät tästä: