Pääkirjoitus: Liit­ty­mi­nen Poh­jois-Poh­jan­maa­han tuskin pe­las­tai­si Län­si-Poh­jan syn­ny­tyk­siä

kolumni: Miksi työ ei löydä te­ki­jää, eikä tekijä työtä?

Tilaajille

Kuski melkein ajoi kä­ve­li­jän päältä ja pinkoi po­lii­sia pakoon Ro­va­nie­mel­lä – useita au­toi­li­joi­ta jäi kiinni rat­ti­juo­pu­muk­ses­ta ympäri Lappia vii­kon­lop­pu­na

Poliisi on ottanut kiinni useamman rattijuopumuksesta epäillyn Lapissa viikonlopun aikana, Lapin poliisi tiedottaa. Lisäksi poliisi otti Kittilässä pahoinpitelystä epäillyn ravintola-asiakkaan haltuunsa.

Rovaniemellä Lampelankadulla lauantaipäivällä poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, joka oli ilman ajo-oikeutta. Huumausaineen pikatestin perusteella miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lisäksi poliisi pysäytti Rovaniemen keskustassa ajaneen kuskin ajokunnon tarkistamiseksi sunnuntaiaamuna. Ennen pysähtymistä kuljettaja oli ajaa jalankulkijan päälle suojatiellä.  Kuljettaja pysäytti auton ja pyrki poliisia pakoon jalan, mutta poliisin mukaan hänet tavoitettiin pienen juoksukisan päätteeksi. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, haitanteosta virkamiehelle sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Sallan keskustassa poliisi pysäytti sunnuntaina aamuyöstä kuljettajan, jota epäillään rattijuopumuksesta.

Meri-Lapissa lauantain huono sää toimi hyvänä poliisina ja rauhoitti yöelämää, kertoo Lapin poliisi tiedotteessaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi