Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Kom­ment­ti: Ro­va­nie­mi tar­vit­see ta­pah­tu­mia, mutta löy­tyi­si­kö jä­reäl­le fes­ti­vaa­lil­le so­pi­vam­pi paikka?

Muutama vuosi sitten havahduin kotonani outoon ääneen, joka kantautui sisään avoimesta ikkunasta. Kesti hetken aikaa tajuta, että kadulta kuului hevosen kavioiden kapsetta.

Asun Rovaniemen Lainaanrannassa, jossa on jo vuosia järjestetty Wanhat markkinat -tapahtumaa. Osana tapahtumaa markkinavieraat ovat päässeet myös hevoskärryjen kyytiin.

Wanhat markkinat myyntipöytineen ja pienine telttoineen on sulautunut hyvin Jätkänpuistoon. Markkinoiden ihmisvirrat eivät ole häirinneet alueen asukkaiden elämää vaan päinvastoin piristäneet sitä.

Nyt Jätkänpuistoon on rakennettu aivan toisen mittaluokan tapahtuma, Santa Open Air -festivaali, jonne on kuskattu tavaraa rekkakuormittain.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.