Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Viihde: Jope Ite -do­ku­ment­ti on kai­hoi­sa kuvaus ujosta ke­mi­läis­po­jas­ta, jota pii­nat­tiin kou­lus­sa

Kolumni: Po­pu­lis­ti­nen Teemu Selänne pelkää, että kom­ma­ri-Ma­rin vie pihvin lau­ta­sel­ta – näin idolini olikin idioot­ti

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

"Kirp­sak­kaa, niin kuin kuu­luu­kin, mutta hyvää" – näin val­mis­tuu puo­luk­ka­hil­lo mart­to­jen tapaan

Puolukkahillo on tehokas tapa säilöä metsien kirpeää marjaa. Puolukka sopii moneen herkkuun tai sitten sitä voi syödä sellaisenaan.

Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee hilloon tarvittavan määrän marjoja.
Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee hilloon tarvittavan määrän marjoja.
Kuva: Pekka Aho

Ihanan kirpeä. Sellainen on puolukka.

Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee marjat ja hillosokeripaketin ohjeen mukaisen määrän sokeria. Sitten hän kaataa sokerin ja marjat kattilaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.