Tähtijuttu: Saa­ri­se­län uuden pol­ku­juok­su­ta­pah­tu­man rei­til­lä piti muistaa sulkea po­ro­ai­ta ja odottaa ka­ve­rei­ta

Kuvakertomus: Ensin soi huu­li­harp­pu, ja sitten varsat as­te­li­vat raadin eteen

Tilaajille

"Kirp­sak­kaa, niin kuin kuu­luu­kin, mutta hyvää" – näin val­mis­tuu puo­luk­ka­hil­lo mart­to­jen tapaan

Puolukkahillo on tehokas tapa säilöä metsien kirpeää marjaa. Puolukka sopii moneen herkkuun tai sitten sitä voi syödä sellaisenaan.

Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee hilloon tarvittavan määrän marjoja.
Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee hilloon tarvittavan määrän marjoja.
Kuva: Pekka Aho

Ihanan kirpeä. Sellainen on puolukka.

Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee marjat ja hillosokeripaketin ohjeen mukaisen määrän sokeria. Sitten hän kaataa sokerin ja marjat kattilaan.