tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

pääkirjoitus: Kir­kol­la on edessä vai­kei­ta va­lin­to­ja seinien ja pal­ve­lu­jen välillä

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

"Kirp­sak­kaa, niin kuin kuu­luu­kin, mutta hyvää" – näin val­mis­tuu puo­luk­ka­hil­lo mart­to­jen tapaan

Puolukkahillo on tehokas tapa säilöä metsien kirpeää marjaa. Puolukka sopii moneen herkkuun tai sitten sitä voi syödä sellaisenaan.

Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee hilloon tarvittavan määrän marjoja.
Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee hilloon tarvittavan määrän marjoja.
Kuva: Pekka Aho

Ihanan kirpeä. Sellainen on puolukka.

Lapin marttojen toiminnanjohtaja Paula Aho punnitsee marjat ja hillosokeripaketin ohjeen mukaisen määrän sokeria. Sitten hän kaataa sokerin ja marjat kattilaan.

Koska hän käyttää viikonloppuna poimittuja, tuoreita puolukoita, tulee kattilaan lisätä pari ruokalusikallista vettä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita