Kun korona vei keittiötyöt, Tuuli Rautava alkoi valmistaa retkiruokia kotonaan Savukoskella – Raaka-aineena omat porot sekä lähipeltojen ja -metsien antimet
Kotimainen marjateollisuus ei pärjää ilman ulkomaalaisia poimijoita – yritysten on koulittava poimijat suomalaiseen etikettiin
Hillan ja mustikan sato näyttää lupaavalta, thaimaalaiset kerääjät saapuvat mättäille viikon päästä – ”Mustikkakilosta maksetaan euron ja kahden väliltä, hillasta seitsemästä eurosta ylöspäin”
Suuri osa markkinoiden mustikkatuotteista on väärennöksiä – tutkimushanke haluaa varmistaa pohjoisen luonnontuotteiden aitouden ja viedä ne Kiinan markkinoille
Suomeen saapuu taas tuhansittain ulkomaalaisia marjanpoimijoita etenkin Thaimaasta ja Ukrainasta – "Koronajärjestelyt ovat tuttuja jo viime vuodelta"