Festivaali: Si­me­rock jul­kai­si nipun ar­tis­ti­kiin­ni­tyk­siä – ­Behm, Kuumaa ja Rosa Coste mukana ensi kesän fes­ti­vaa­leil­la

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kir­ja-ar­vos­te­lu: Ai­ka­mat­ka men­nei­syy­teen

Kerstin Gier: Rubiininpuna

5/5

Gummerus, 2012

Kirja kertoo nuoresta Gwendolynista, jonka elämä muuttuu täysin lyhyen kauppareissun aikana. Gwendolynin suvussa kulkee geeni, joka mahdollistaa aikamatkat menneisyyteen. Tämän geenin luultiin olevan Gwendolynin serkulla ja häntä oltiin valmisteltu aikamatkoja varten jo vuosia. Gwendolynilla on hyvin rajoitetusti tietoa aikamatkustamisesta, mutta kauppareissun aikana hän siirtyy yhtäkkiä menneisyyteen.

Kirjassa kerrotaan vain kolmen päivän tapahtumista, mutta kerronta on taitavaa ja tapahtumarikasta. Kirjan luettuani tuntui siltä, kuin olisin seurannut päähenkilön elämää useamman viikon ajan. Juoni lähtee sujuvasti liikkeelle, eikä kirjasta löytynyt tylsiä kohtauksia. Lisäksi kirjassa oli paljon kuvailua ja kohtauksiin pystyi eläytyä hyvin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.