kolumni: Kan­nat­taa­ko päih­teis­tä kertoa lää­kä­ril­le?

pääkirjoitus: Saa­me­lais­pa­lis­kun­tien enem­mis­tön lähtö Pa­lis­kun­tain yh­dis­tyk­ses­tä on kova isku po­rol­lis­ten edun­val­vo­jal­le – mitä läh­ti­jät vies­ti­vät teol­laan?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kas­vis­ruo­ka myy, mutta ei kaik­kial­la – "Mie­lel­lä­ni tar­joai­sin enemmän kas­vis­vaih­toeh­to­ja, jos sille olisi ti­laus­ta"

Lounasravintoloissa vastataan siihen, mitä kysytään. Rovaniemellä lämpimiä kasvisvaihtoehtoja löytyy, mutta Sodankylässä ja Kemijärvellä turvaudutaan edelleen lihaan.

Arktikum Cafen kokki Roni Leppälä sekoittaa salaattikulhoa. Arktikum Cafessa tarjotaan nykyisin entistä enemmän kasvisruokaa.
Arktikum Cafen kokki Roni Leppälä sekoittaa salaattikulhoa. Arktikum Cafessa tarjotaan nykyisin entistä enemmän kasvisruokaa.
Kuva: Pekka Aho

Mausteinen punakaali linssipaistos, pehmoiset lihapullat ja perunamuusi. Kyljessä on monipuolinen salaattipöytä.

Arktikum Cafe on viime aikoina korostanut entisestään kasvisruoan merkitystä lounaspöydässä, kertoo Arktikum-Palvelu oy:n Hannele Koskiniemi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.