Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kas­vis­ruo­ka myy, mutta ei kaik­kial­la – "Mie­lel­lä­ni tar­joai­sin enemmän kas­vis­vaih­toeh­to­ja, jos sille olisi ti­laus­ta"

Lounasravintoloissa vastataan siihen, mitä kysytään. Rovaniemellä lämpimiä kasvisvaihtoehtoja löytyy, mutta Sodankylässä ja Kemijärvellä turvaudutaan edelleen lihaan.

Arktikum Cafen kokki Roni Leppälä sekoittaa salaattikulhoa. Arktikum Cafessa tarjotaan nykyisin entistä enemmän kasvisruokaa.
Arktikum Cafen kokki Roni Leppälä sekoittaa salaattikulhoa. Arktikum Cafessa tarjotaan nykyisin entistä enemmän kasvisruokaa.
Kuva: Pekka Aho

Mausteinen punakaali linssipaistos, pehmoiset lihapullat ja perunamuusi. Kyljessä on monipuolinen salaattipöytä.

Arktikum Cafe on viime aikoina korostanut entisestään kasvisruoan merkitystä lounaspöydässä, kertoo Arktikum-Palvelu oy:n Hannele Koskiniemi.

– Olemme ottaneet inspiraatiota kestävästä kehityksestä ja lisänneet kausituotteiden käyttöä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita