Tähtijuttu: Pa­ja­las­sa laa­jen­ne­taan rau­ta­kai­vos­ta, ja asian­tun­ti­jaa huo­les­tut­ta­vat sen ym­pä­ris­tö­vai­ku­tuk­set Lapin ra­ja­jo­kiin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Kan­san­edus­ta­ja Mika Niikko (ps.) teki po­liit­ti­sen uransa pa­him­man virheen yhdellä twii­til­lä – Suo­mel­la ei ole varaa täl­lai­siin ul­ko­po­li­tii­kan lä­het­ti­läi­siin

Pääkirjoitus // 10.2.2022

Kansanedustaja Mika Niikko (ps.) oppi kantapään kautta sen, millainen vaikutus yhdellä some-kommentilla voi olla. Mies joutui jättämään valiokuntajohtajan paikan sen jälkeen, kun oli julkaissut Venäjän valtapolitiikkaa myötäilevän twiitin.

"Nyt pitäisi sitten Macronin tai jonku muun astua julkisuuteen ja sanoa, että Ukraina ei liity Natoon. Muutoin neuvottelut ei onnistuneet Venäjän näkökulmasta ja seuraukset on karmivat. Eikä Lännestä löydy yhtä viisasta päämiestä joka Venäjän tuntee", Niikko vastasi Twitterissä ex-kansanedustajalle Reijo Tossavaiselle (ps).

Vaikka Niikko poisti twiittinsä nopeasti, vahinko oli jo tapahtunut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.