kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Hil­la­po­lun lii­ke­kes­kuk­sen ve­sit­ty­mi­nen johtui Ro­va­nie­men kau­pun­gin hei­kos­ta val­mis­te­lus­ta – Junt­ti­la: "Kyllä se on jär­ke­vää myön­tää, koska kaik­ki­han sen nä­ke­vät"

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Susanna Junttila (keks.) ymmärtää kaupunkilaisten pettymyksen Hillapolun tapauksessa.
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Susanna Junttila (keks.) ymmärtää kaupunkilaisten pettymyksen Hillapolun tapauksessa.
Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Korkalovaaraan suunniteltua liikekeskusta ei tulekaan. Kiinteistökehittäjäyhtiö Proin Konsultit oy keskeytti hankkeen, koska Rovaniemen kaupunginhallitus päätti yksimielisesti viime viikolla, ettei Vaaranlammen kirjasto- ja nuorisopalveluita sijoiteta liikekiinteistöön vaan monitoimitaloon.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Susanna Junttila (kesk.) myöntää, että tapauksessa on kaupungin osalta tapahtunut huonoa valmistelua.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi