Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Etätyö säästää aikaa ja ku­tis­taa polt­to­ai­ne­las­kua – Lapin isoille työn­an­ta­jil­le ky­sees­sä on myös kil­pai­lu­valt­ti: "Pa­ran­taa jak­sa­mis­ta sekä työ­tyy­ty­väi­syyt­tä"

Metsäasiantuntija Vesa Pajarin työpäivä alkaa metsätilalta Rovaniemen kupeessa. Parituntisen maastoretken tarkoitus on selvittää, onko taimikon kasvaminen edennyt ja voiko emopuut eli ylispuut kaataa. Kaikki on kunnossa, joten puukaupat saattavat edetä. Pajari tekee monipaikkatyötä, johon kuuluvat asiakastapaamiset, metsäkäynnit ja päälle vielä toimistotyöt läsnä ja etänä.

– Työviikosta yksi päivä menee toimistolla ja neljä maastossa. Työskentelen kotoa käsin muutaman päivän kuukaudessa ja loput konttorilla.

Työnantajan puolesta järjestely käy hyvin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.