Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Kolumni: Välitä lem­mi­kis­tä­si ja kerää koi­ran­ka­kat kadulta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Bidenin vie­rai­lu pa­laut­ti ra­ja­tar­kas­tuk­set Lappiin – mat­kai­li­joi­den on syytä va­rau­tua jo­noi­hin Ruotsin ja Norjan ra­joil­la kes­kel­lä kuu­min­ta lo­ma­se­son­kia

Suomen sisärajoja valvotaan tällä viikolla Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin vierailun vuoksi. Kaikkia rajan ylittäjiä ei tarkasteta eikä valvontaa ole jatkuvasti joka paikassa.

Tobias ja Valter Eklund odottelivat kotiinpaluuta Haaparannalla. Evästauon jälkeen matka jatkui Ruotsin ja Suomen rajan läpi Pietarsaareen.
Tobias ja Valter Eklund odottelivat kotiinpaluuta Haaparannalla. Evästauon jälkeen matka jatkui Ruotsin ja Suomen rajan läpi Pietarsaareen.
Kuva: Matti Nikkilä

Suomen rajan ylittäminen saattaa kestää tällä viikolla pidempään kuin normaalisti.

Rajavartiolaitos partioi ja tekee rajatarkastuksia rajanylityspaikoilla Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin Suomen-vierailun takia.

Matkailijoille valvonta näkyy niin, että rajoilla on Rajavartiolaitoksen partioita, jotka saattavat pyytää rajan ylittäjää esittämään matkustusasiakirjansa, kertoo rajaturvallisuusasiantuntija Jorma Turunen Rajavartiolaitoksen esikunnasta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi