Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Ylel­li­set ku­li­naa­ri­set hetket ovat osa lois­to­ris­tei­lyä – Lem­men­lai­va-sar­jas­ta tutun va­rus­ta­mon kokit jakavat kolme re­sep­tiä suo­ma­lai­sil­le lu­ki­joil­le

Risteilijöiden ruokalistat ovat yhtä kansainvälisiä kuin laivojen matkustajakunta. Sky Princess- laivan reseptejä voi käyttää yksittäin tai valmistaa niistä herkullisen kolmen ruokalajin kokonaisuuden.

Pääruoaksi The Catch by Rudi-mereneläviin erikoistuneen teemaravintolan listalta: Princess Cruisesin äyriäislautanen
Pääruoaksi The Catch by Rudi-mereneläviin erikoistuneen teemaravintolan listalta: Princess Cruisesin äyriäislautanen
Kuva: Timo Kauppinen

Kesäisin Englannista ja talvisin Floridasta seilaavan Sky Princessin komentosillalta löytyy suomalaista väriä.

Kotkassa alun perin syntynyt Heikki Laakkonen suoritti merikapteeniopinnot Raumalla. Merille hän lähti jo vuonna 1991.

Hän on työskennellyt 20 vuotta Princess Cruises -varustamolla, joka tunnetaan myös television kuulusta Lemmenlaiva-sarjasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.