Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Vink­ke­jä ja va­roi­tuk­sia tii­lis­ki­vien maail­maan – Alas­ta­lon salin tai Ka­ra­ma­zo­vin vel­jek­set voi jättää myös kesken

Rovaniemen kaupunginkirjaston tämänvuotisen lukuhaasteen kohteena ovat tiiliskivet. Alussa aihe voi tuntua musertavalta, sillä yli seitsemänsataasivuisen opuksen kyytiin hyppääminen voi tuntua internet-ajan ihmisestä hirvittävältä sitoutumiselta.

Niinhän se onkin, mutta hyvän kirjan kohdalla on kiva, kun huomaa että teosta on vielä tuhti siivu jäljellä. Ja ovatpa sanavarasto ja keskittymiskyky niitä lihaksia, joita kannattaa treenata mieluummin liikaa kuin liian vähän.

Kuten ruumiinkulttuurissa, on kirjallisuudessakin kuitenkin tärkeää löytää omille lihaksille sopivat harjoitteet. Itse yritin viime kesällä Volter Kilven kunnioitettua Alastalon salia, joka paljastui mainettaan hauskemmaksi sanataituruudeksi ja teräväksi ihmissielun perkailuksi, mutta yhtä kaikki liian tuhdiksi lukupaketiksi ainakin tuona kesänä nautittavaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.