Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Vain viisi mi­nuut­tia, kolme raa­ka-ai­net­ta ja mus­tik­ka­jää­te­lö pa­kas­ti­meen – tässä kesän parhaat mar­ja­her­kut pii­ra­kois­ta pir­te­löön

Mustikassa maistuu Suomen kesä. Tee piirakkaa tai muffineja tuoreista mustikoista tai tyhjennä pakastin viimekesäisistä marjoista. Mansikka sopii mainiosti juomiin, salaatteihin ja suolaisiin tarjottaviin.

Itse tehty mustikkajäätelö on ihan parasta. Tässä jäätelöreseptissä saat unohtaa jäätelömassan keittelemiset ja jäätelökoneet.
Itse tehty mustikkajäätelö on ihan parasta. Tässä jäätelöreseptissä saat unohtaa jäätelömassan keittelemiset ja jäätelökoneet.
Kuva: Nanna Rintala

Siniset supermarjat odottavat metsämättäillä poimijaansa. Nyt on aika paistaa lempipiirakka, ikisuosikki tai jännästi uusi.

Iso osa mustikasta ja muista luonnonmarjoista jää edelleen keräämättä metsiin. Niiden kerääminen on jokaisenoikeus, keräsitpä itsellesi tai myyntiin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi