tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Uu­ti­sa­na­lyy­si: Ro­va­nie­men johtava ta­lous­vir­ka on nyt neljän kauppa – löy­tyy­kö tästä jou­kos­ta vihdoin kau­pun­gin­joh­ta­jan "oikea käsi"?

Talousvaikeuksien kanssa vuosia painineella Rovaniemen kaupungilla on ollut suuria haasteita löytää talousyksikön johtoon henkilöä, joka täyttäisi valitsijoiden toiveet.

Rovaniemen kaupungin uuden konsernitalouspäällikön valinta on edennyt loppusuoralle.

Kahdeksasta hakijasta kaupunki on haastatellut seitsemän, joista neljälle on päätetty tehdä soveltuvuusarvio. Jatkoon päässeet ovat Eija Immonen, Janne Juotasniemi, Jaana Koukkula ja Janne Sandgren.

Heidän joukostaan kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainion on määrä valita itselleen ”oikea käsi” vuodenvaihteeseen mennessä.

Vihdoin, voisi sanoa. Kaupungin talousyksikön johdosta on puuttunut vakituinen viranhaltija jo pitkälti toista vuotta.

Taustalla yllättävä irtisanoutuminen

Nyt käsillä oleva konsernitalouspäällikön valinta juontaa juurensa kesään 2020, jolloin kaupunginkamreeri Jussi Päkkilä irtisanoutui virastaan.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa