Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Tukea tar­vit­se­vien työl­lis­tä­mis­tä edis­te­tään Lapissa uudella tavalla

Lapin ely-keskus edistää osatyökykyisten ja monialaista tukea tarvitsevien työnhakijoiden työllistämistä uudella tavalla.

Lapin ely-keskus tekee Youtubeen Uutiskirje live -lähetyksiä, joissa järjestöt ja julkisen sektorin edustajat kertovat palveluistaan. Lisäksi yritysten edustajat kertovat , minkälaista tukea he ovat saaneet osatyökykyisten rekrytointiin ja työllistämiseen.

Haastateltavia on ympäri Lappia, esimerkiksi Sallasta, Enontekiöltä ja Rovaniemeltä.

Suoria lähetyksiä tehdään neljänä peräkkäisenä keskiviikkona. Ensimmäinen livelähetys on 12. tammikuuta kello 8.30–9.30. Linkit lähetyksiin löytyvät Lapin ely-keskuksen verkkosivuilta.

Lähetykset järjestää Lapin ely-keskus ja sen Euroopan sosiaalirahaston rahoittama Asiakkaat työllisyyden ja soten yhdyspinnoilla -hanke.

Hankkeen tavoitteena on edistää monialaista tukea tarvitsevien työllistymistä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita