Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Pohjois-Ruotsi: Mal­mi­ra­ta aukeaa kuu­kau­sien katkon jälkeen

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tor­nio­lai­nen Markku Yliniva tais­te­li erä­vael­luk­sen kultaa – 25 vuoden tree­naus sai Noor­mar­kun maas­tois­sa kruu­nun­sa

Torniolainen perheenisä Markku Yliniva kertaa rauhallisesti toissa viikonvaihteen tapahtumia. Isän ympärillä pyörivät perheen pienimmäiset, Arvo (1) ja Onni (3), joilla on päiväkodissa kertynyt asiaa isälle.

– Erävaellus on tavallaan omien rajojen testaamista. Siinä tulee käyttöön kaikki se oppi ja kokemus, jota partiossa ja muissa luontoharrastuksissa on vuosien aikana karttunut. Partio ja vaeltaminen ovat olleet poikasesta saakka harrastukseni.

Erävaelluksen kultamitalin parinsa Sami Viljanmaan kanssa voittanut Yliniva myöntää olevansa tyytyväinen, vaikka ei voitto olekaan tärkein asia.

Sami Viljanmaa ja Markku Yliniva tekivät tiivistä yhteistyötä nuotiolla. Vuosien aikana parin työnjako on hioutunut huippuunsa.
Sami Viljanmaa ja Markku Yliniva tekivät tiivistä yhteistyötä nuotiolla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi