työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

Kolumni: Tulva näytti am­mat­ti­lai­sil­le ja pai­kal­li­sil­le voi­man­sa

pääkirjoitus: Hal­li­tus­neu­vot­te­li­jat se­lät­ti­vät en­sim­mäi­sen krii­sin­sä, mikä lu­pai­lee por­va­ri­hal­li­tus­ta – se tar­vit­see sel­viy­tyäk­seen korkeaa krii­sin­sie­to­ky­kyä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Toi­mit­ta­jal­ta: Kyse ei ole vain viih­tyi­syy­des­tä – Tuoko viimein EU kai­vat­tua vih­reyt­tä Ro­va­nie­men kes­kus­taan?

Rovaniemen elävä kaupunkikeskusta ry järjesti maanantaina keskustelutilaisuuden otsikolla Kenen ehdoilla kaupunkia rakennetaan. Tälle oli tilausta, sillä tupa täyttyi kiinnostuneista kaupunkilaisista. Tapahtuma oli myös osa Arctic Design Weekin avauspäivän ohjelmaa.

Asiantuntija-alustajat toivat tervetulleita, laajempiakin perspektiivejä keskusteluun. Konkreettisimmillaan se oli kuitenkin tuttujen teemojen ympärillä.

Yksi niistä oli puut. Kun kaupunkilaisilta kysytään, mitä he toivovat Rovaniemen keskusta-alueelle, on vastaus hyvin usein lisää puita ja viheralueita.

Useista kyselyistä ja keskustelutilaisuuksista huolimatta keskusta ei kuitenkaan tunnu vihertyvän.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.