Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tiktok muuttaa tapamme aja­tel­la keit­tiös­sä – näin maail­man suu­rim­piin kuu­lu­van ruo­ka­me­dian nä­kö­kul­ma eroaa edel­tä­jien­sä tavasta katsoa ruokaa

Ennen koronapandemiaa Tiktok oli lähinnä nuorison tanssivideoiden jakamispaikka. Pandemia räjäytti sovelluksen suosion, ja erityisesti ruoka-aiheet nousivat yhdeksi katsotuimmista sisällöistä.

Tässä perusaineksia suosittuun Tiktok-ruokaan: Green Goddess eli Vihreä jumalatar -salaatti syntyy satokauden antimista kuten kaalista ja kastike sitruunasta, sipulista, valkosipulista ja pähkinöistä.
Tässä perusaineksia suosittuun Tiktok-ruokaan: Green Goddess eli Vihreä jumalatar -salaatti syntyy satokauden antimista kuten kaalista ja kastike sitruunasta, sipulista, valkosipulista ja pähkinöistä.
Kuva: Vilja Pursiainen

Tiktokin sanotaan muuttaneen ruokakulttuuria. Siinä missä Instagram toi meille täydellisesti asetellut aamiaiset avokadoleipineen ja smoothiekulhoineen, Tiktok toi näkyville sen, mitä ihmiset oikeasti syövät.

Tiktokin haltuun ottanut nuorempi sukupolvi kyseenalaisti Instagramin estetisoidun, täydellisyyden tavoitteluun pyrkivän maailman ja toi tilalle hulluttelevan, kokeilevan näkökulman ruokaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.