Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Tietoa te-kes­kuk­sis­ta ja Kelasta

Kemin työvoimatoimisto on menestyksekkäästi esitellyt menetelmäänsä, jonka avulla työttömiä saadaan vähemmäksi. Työtöntä pompotellaan aikansa ja työttömiä masennettuaan työtön työnhakija siirretään sitten eläkkeelle. Syyksi ilmoitetaan milloin mitäkin, joskus jopa se että työtön on masentunut.

Pompottelun ja paperisodan pitäisi siis piristää työtöntä. Työtöntä väheksytään, huijataan, työttömältä vaaditaan todella mahdottomia, syyttömälle vammautuneelle työttömälle sanotaan että vammautunut työtön ei voi olla työvoimatoimistossa asiakkaana ja hän ei voi olla työttömyyskortistossa vammojensa vuoksi.

Työtön siirretään eläkkeelle. Työttömien vammoja ei paranneta missään vaiheessa. Lääkäreillä ei ole ammattitaitoa korjata ja parantaa vammoja

syyttömältä henkilöltä. Voitte käydä vaikka 36 vuotta hakemassa lääkäreiltä apua. Apua ei tule kun lääkäreillä ei ole ammattitaitoa.

Kerrotaan että tule uudestaan vastaanotolle. Miksi enempää tuhlaisi aikaansa syytön yksilö, vammautunut vastaanotoilla ???

Seuraus: Työvoimatoimisto järjestää syyttömän eläkkeelle.

Syyttömän työttömän yksilön kannettavaksi jäävät vammat, joita lääkärit eivät osaa aikuisten oikeasti parantaa eivätkä myöskään hoitaa.

Työtön syytön vammautunut joutuu kärsimään myös oikeusmurhan yhteiskunnassa.

Seppo LeskinenIhmisen poika, Maksniemi