Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Teat­te­riar­vio: Nuo­ruu­den innolla ja suu­rel­la sy­dä­mel­lä – Lapin yli­op­pi­las­teat­te­ri joh­dat­taa kat­so­jat syvälle pimeään metsään

Lapin ylioppilasteatterin tuore ensi-iltamusikaali johdattaa katsojansa Pimeään metsään. Pimeä metsä (Into the Woods) on alun perin Broadway-musikaali, joka sai ensi-iltansa vuonna 1987. Maailmantähtiä tuikkiva Disney-elokuvaversio teoksesta syntyi vuonna 2014.

Suuria saappaita olisi siis tarjolla. Lapin ylioppilasteatteri luottaa kuitenkin omiin kulkimiinsa. Tässä päästellään isosti ja pitelemättä. Yli kolmetuntinen spektaakkeli vyöryttää lavalle laulua, letkeää liikettä ja Grimmin satujen fantasiamaailmaa. Kaikille tutut Punahilkka, Tuhkimo, Tähkäpää ja Jaakko kasvavat tässä aikuisten musikaalifarssissa ulos ja eteenpäin perustarinoistaan. Juuri se tekee juonesta kiinnostavan.

Tuttujen hahmojen lisäksi musikaalisessa metsässä seikkailee joukko eloisia tekeväisiä: on leipuri perheineen, prinssejä kaksin kappalein, ikinälkäinen susi ja jääräpäinen jättiläinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.