Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

SVT: Pajalan mur­ha­pol­ton käräjät al­koi­vat Haa­pa­ran­nal­la – poliisi kuun­te­li epäil­ty­jen asuntoa ja pu­he­lui­ta

Pajala

Haaparannalla alkoi keskiviikkona oikeudenkäynti, jossa kuusikymppistä miestä syytetään murhasta ja viisikymppistä naista avunannosta, kertoo SVT.

Tapaus sai alkunsa kesäkuun lopulla, kun pelastuslaitos hälytettiin Pajalan Kitkiöjärvelle sammuttamaan maastopaloa. Pelastajat löysivät palopaikalla olleesta autosta miehen ruumiin.

Syytteiden mukaan murhasta epäilty mies olisi tappanut tai tainnuttanut uhrinsa ensin kuristamalla, jonka jälkeen syytetyt olisivat siirtäneet ruumiin autoon ja sytyttäneet sen palamaan.

SVT:n mukaan syytetty mies olisi tapahtuneen jälkeen tunnustanut poliisille tehneensä henkirikoksen, koska oli peloissaan ja halusi suojella itseään ja toista henkilöä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.