työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Suun ter­vey­den­huol­lon aikoja voidaan joutua pe­ru­maan Ro­va­nie­mel­lä kes­ki­viik­ko­na ja tors­tai­na kun­ta-alan lakon vuoksi

Rovaniemen kaupunki pyytää kuntalaisia varautumaan mahdollisiin suun terveydenhuollon aikojen peruutuksiin keskiviikkona ja torstaina 23.–24. maaliskuuta.

Syynä tähän on kunta-alan lakkovaroitus, joka koskee myös suun terveydenhuollon välinehuoltoa. Jos lakko toteutuu, suun terveydenhuollossa toimii keskiviikkona ja torstaina vain kiirevastaanotto.

Kunta-alan palkansaajien neuvottelujärjestö Julkisen alan unioni JAU (JHL ja Jyty) on antanut lakkovaroituksen ajalle 23.–24. maaliskuuta. Jos lakko toteutuu, se alkaa keskiviikkona 23. päivä kello 00.00 ja päättyy torstaina 24.päivä kello 24.00.

Rovaniemen kaupunki kertoo tiedotteessaan, että toteutuessaan lakko vaikuttaa kaupungin palveluihin, ja monia kaupungin palveluita tuotetaan lakon aikana rajoitetusti. Lakossa olevien henkilöiden määrää ei tiedetä ennen lakon alkua, mikä vaikeuttaa vaikutusten arviointia etukäteen.

Rovaniemen kaupunki on yhteydessä suun terveydenhuoltoon ajan varanneisiin puhelimitse tai tekstiviestillä, jos lakko toteutuu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.