Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Suo­sit­tua ame­rik­ka­lais­sar­jaa ku­va­taan par­hail­laan Jou­lu­pu­kin Pa­ja­ky­läs­sä – seik­kai­lut Suo­mes­sa ta­voit­ta­vat yli 10 mil­joo­naa kat­se­li­jaa

Yhdysvalloissa päivittäin esitettävä uutis- ja keskusteluohjelma Good morning America tekee parhaillaan suoraa joulun erikoislähetystä Joulupukin Pajakylästä Rovaniemeltä, kertoo Visit Rovaniemi tiedotteessaan.

Katsojat Yhdysvalloissa voivat seurata lähetyksestä, kun ohjelman juontaja Maggie Rull vierailee joulupukin ja pukin porojen luona sekä tutustuu Lapin luontoon.

Tiedotteen mukaan Rullin seikkailut Suomessa tavoittavat jopa yli 10 miljoonaa tv-katsojaa. Lisäksi yleisöä tulee internetin välityksellä.

Visit Rovaniemen mediakoordinaattori Salla Tauriainen kertoo tiedotteessa yhteistyön ohjelman kanssa olleen toivelistalla jo useamman vuoden ajan.

– Tämä yhteistyö on itselleni ammatillisesti toteutunut unelma. Vuosien ajan tästä on haaveiltu, että saisimme tämän tuotannon tänne Rovaniemelle vieraaksemme, ja vihdoin tämä toive on toteutunut.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita